Luxe villa huren

Make with love all what we do
10 years
ervaring
Al jaren ervaing met de verhuur van luxe villas

Om Rome volledig te kunnen beleven is het aan te raden om een aantal dagen in de stad te verblijven. Wil je dat liever niet in een druk hotel of op de camping? Dan kun je er ook voor kiezen om een luxe villa te boeken. Je hebt dan het comfort van een villa, de rust van een prachtig natuurgebied en de privacy van een eigen plekje. Ideaal voor families of gezinnen, maar ook voor tweetallen is het heerlijk om na een lange dag door de drukke stad de rust op te zoeken in jullie eigen luxe villa, voorzien van alle gemakken. Vele villa’s zijn voorzien van een heerlijk zwembad en hebben een prachtig, wijds uitzicht over uitgestrekte weidevelden, bossen en andere natuurgebieden. Een perfecte combinatie tussen het drukke stadsleven en de rustige natuur.

Wanneer je vaker terug wilt keren naar Rome voor een (mini)vakantie kun je ook een villa huren. De villa is dan helemaal van jou en je kunt er gedurende een aantal dagen, een week of zelfs langer gebruik van maken. Zo kun je met een gerust hart vakantievieren in een luxe villa middenin Rome of de nabije omgeving hiervan.

Inhoud luxe villa

Wens je op en top luxe? Wil je dat overal aan gedacht is en je van alle gemakken voorzien bent? Een villa heeft het allemaal. De meeste villa’s beschikken over grote kamers, veel slaapkamers, een zwembad of jacuzzi, airco en zijn vrijstaand. Zo heb je geen last van buren en heb je een eigen parkeerplaats. Bovendien beschikken de meeste villa’s tegenwoordig over uitstekende Wifi, iets wat tegenwoordig erg belangrijk is in onze levens. Hoe luxer de villa, hoe hoger de huurprijs. Het aantal mensen doet er niet toe, je huurt de villa per nacht en betaalt niet per persoon. Het kost even wat, maar het is het meer dan waard en een ideale manier om op en top te kunnen genieten van Rome en de omgeving. Je komt er echt tot rut en hoeft je nergens zorgen om te maken.