Zelf een bootje huren Amsterdam en herontdek deze mooie stad!

Ontsnap aan de drukte van de hoofdstad en ga een bootje huren in Amsterdam.

In Amsterdam is genoeg te doen en te beleven. Het zit stampvol met leuke kroegen, musea en andere bezienswaardigheden. Het is een bruisende stad waar veel te zien is, maar dat merk je ook aan de grote getallen mensen die op onze mooie hoofdstad afkomen. Elk jaar wordt Amsterdam bezocht door zo’n 50 miljoen mensen. Dat is niet niks! Helaas merk je dit ook op straat. Het is vaak er druk bij het stoplicht en bij hotspots kan je geen foto maken zonder dat er tientallen anderen op de achtergrond hetzelfde doen. Wil jij die drukte ontlopen en alle rust de historische hotspots van Amsterdam langsgaan zonder te hoeven wachten bij een overvol zebrapad? Huur dan een bootje bij Eco Boats bootverhuur Amsterdam.

Hoe werkt het de boothuur Amsterdam?

Bij dit bootverhuur bedrijf in Amsterdam kan je gemakkelijk online een bootje huren. Het enige wat je hoeft te doen is de in het reserveringssysteem de gewenste tijd in te vullen en de aankoop af te ronden. Vervolgens krijg je een bevestigingsmail met je boekingsdetails. De boten zijn groot genoeg voor 12 personen. En een bootje huren Amsterdam kost tussen de 50 en 60 euro per uur, afhankelijk van het tijdstip. Als je met een groep gaat varen kan dat dus heel voordelig zijn en als je alle plaatsen vult betaal je slechts €5 per persoon per uur.

Amsterdamse bootjes huren

De stoere boten zijn voorzien van een laadruimte zodat je spulletjes veilig en droog opgeborgen kunnen worden. Daarnaast zijn de boten elektrisch aangedreven, waardoor de uitstoot en vervuiling van jouw vaartocht wordt geminimaliseerd. De boot is gemakkelijk zelf te besturen met het stuur en van te voren zullen de medewerkers instructies geven voor een veilige vaartocht. Aan boord vind je kussens, dekens en een vaarkaart. Alles wat je nodig hebt om een heerlijke dag op het water te beleven. Of het nou mooi weer is of iets minder weer. Varen is altijd leuk!

Wat neem je mee als je een bootje huurt in Amsterdam?

Eco Boats bootverhuur Amsterdam vraagt om een borg van 150 euro, die je na je boottocht terug krijgt. Hiermee ben je verzekerd tegen schade. De borg kan je cash betalen of met creditcard. Neem daarnaast altijd een geldig ID mee. Het is toegestaan om eten mee te nemen aan boord.

Locatie bootverhuur Amsterdam

Eco Boats is zeer centraal gelegen, dichtbij Amsterdam centraal station. De steiger bevindt zich bij het Westerdok. Op locatie is er ruim voldoende parkeergelegenheid.

Wil jij een heerlijke dag op het water beleven? Klik dan hier op bootje huren Amsterdam.

Leave a comment